Тел., факс. +359 (0)52 615763
GSM: 0896 585056
e-mail: office@kriston.bg
Skype: kriston-bg

My status

Продукти на СЕКУНДА, лепила

лепила лепило


Лепила СЕКУНДА » всички

 Универсални лепила  >>>
Универсално лепило „СЕКУНДА”

Универсално лепило „СЕКУНДА”


виж повече >>>
 Моментни лепила  >>>
 Моментно лепило „СЕКУНДА”

Моментно лепило „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Моментно лепило-гел „СЕКУНДА”

Моментно лепило-гел „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Моментно суперлепило 3гр. лента 12бр.

Моментно суперлепило 3гр. лента 12бр.


виж повече >>>
Секундно суперлепило АВИОРА  - MONOLIT

Секундно суперлепило АВИОРА - MONOLIT


виж повече >>>
 Специализирани лепила  >>>
Лепило за тъкани „СЕКУНДА”

Лепило за тъкани „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Лепило за стъкло и кристал „СЕКУНДА”

Лепило за стъкло и кристал „СЕКУНДА”


виж повече >>>
 Лепило-замазка за емайл „СЕКУНДА” с четчица

Лепило-замазка за емайл „СЕКУНДА” с четчица


виж повече >>>
Дърводелско лепило „СЕКУНДА”

Дърводелско лепило „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Лепило за меки пластмаси „СЕКУНДА”

Лепило за меки пластмаси „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Лепило за твърди пластмаси „СЕКУНДА”

Лепило за твърди пластмаси „СЕКУНДА”


виж повече >>>
 Монтажни лепила и херметици  >>>
Лепило „СЕКУНДА” “СТУДЕНА ЗАВАРКА” За всички видове PVC изделия

Лепило „СЕКУНДА” “СТУДЕНА ЗАВАРКА” За всички видове PVC изделия


виж повече >>>
Лепило монтажно „СЕКУНДА” „ТЕЧНИ ПИРОНИ”, 80мл

Лепило монтажно „СЕКУНДА” „ТЕЧНИ ПИРОНИ”, 80мл


виж повече >>>
 Обувни лепила  >>>
Лепило за обувки „СЕКУНДА”

Лепило за обувки „СЕКУНДА”


виж повече >>>
 Епоксидни лепила  >>>
 Епоксидно лепило „СЕКУНДА”

Епоксидно лепило „СЕКУНДА”


виж повече >>>
Бързовтвърдяващ се епоксиден пластилин „СЕКУНДА”

Бързовтвърдяващ се епоксиден пластилин „СЕКУНДА”


виж повече >>>
 Лепила за тапети  >>>
Лепило за тапети „СЕКУНДА” „ВИНИЛ”

Лепило за тапети „СЕКУНДА” „ВИНИЛ”


виж повече >>>
Лепило за тапети „СЕКУНДА” „ФЛИЗЕЛИН”

Лепило за тапети „СЕКУНДА” „ФЛИЗЕЛИН”


виж повече >>>
 Лепила за декоративни работи  >>>
Двустранни самозалепващи точки „СЕКУНДА” 5х5мм (400бр.)

Двустранни самозалепващи точки „СЕКУНДА” 5х5мм (400бр.)


виж повече >>>
Маса за фиксация „СЕКУНДА” 50 гр.

Маса за фиксация „СЕКУНДА” 50 гр.


виж повече >>>